Siirry sisältöön

Konemyynti Rentti

Laatukoneet käytössäsi – vuokraa tai hanki omasi!

Konevuokraamo Rentiltä saat laadukkaat ja huolletut koneet ja laitteet työmaallesi, ostaen tai vuokraten. 15 vuoden kokemus konekaupasta, maatalouskoneista, murskaustekniikasta ja turvetuotannosta takaavat luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun. Rentti on ensimmäisiä konevuokraamoja Suomessa. Nykyisin toiminta on laajentunut voimakkaasti myös konekaupan puolelle oman maahantuonnin ja merkkiedustuksien myötä. Tuomme maahan CASE -maanrakennuskoneet, McCloskey seulat ja murskaimet ja NC-traktorilavetit. Merkkiedustuksiamme ovat mm. Merlo –maatalouskurottajat, sekä Snowstar aurat ja harjat.

Konevalikoimamme kuuluvat kaivukoneet, pyöräkuormaajat, seulat, murskaimet, traktorit sekä edellä mainittujen lisävarusteet ja työlaitteet. Tutustu valikoimaamme ja valitse tarpeisiisi sopiva kone, Jos et löytänyt sopivaa konetta, ota silti yhteyttä sillä valikoimaamme uudistetaan jatkuvasti ja etsimäsi kone saattaa olla jo tulossa.

Toimipisteemme sijaitsee Honkajoella, Pohjois-Satakunnassa kantatie 44 varrella. Samassa paikassa asiakkaitamme palvelee myös nykyaikainen huoltokorjaamomme.

Palvelemme mielellämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

 

Vieritä ylös