Rekrytointi

Etsimme konemyyjää Turun seudulle

Haemme joukkoomme myyntityötä pelkäämätöntä asiakaspalvelun ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä mielenkiintoa edustamiamme tuotteita kohtaan. Työtehtäviisi kuuluu tuotevalikoimiimme kuuluvien KONEIDEN MYYNTI, VUOKRAUS sekä VAIHTOKAUPPA niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitse.

Omaat perustason ATK- taidot, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja haluat aidosti kehittyä työssäsi. Aikaisempi kokemus konekaupasta/ ajoneuvokaupasta tai kaupallinen koulutus plussaa, tärkeintä kuitenkin oikeanlainen asenne. Lisäksi edellytämme sinulta ajokorttia.  Englannin ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn alan huippumerkkien parissa.

Olethan nopea, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi (CV) osoitteeseen juha.leivo@rentti.com

Lisätietoja puhelimitse Juha Leivo 050-3799992

 

Rentti hakee maarakennuskoneasentajaa

Toimintamme laajentuessa Case Construction maarakennuskoneiden maahantuonnin myötä kehitämme jälkimarkkinointipalveluita ja etsimme nyt reippaaseen joukkueeseemme lisää pelaajia.

Haemme Honkajoelle ammattitaitoista maarakennuskoneasentajaa uusien ja käytettyjen maarakennuskoneiden huolto-, korjaus ja varustelutöihin.

Työssä edellytetään monipuolista teknistä osaamista:

  • ajoneuvojen ja työkoneiden asennustekniikka
  • hallinta- ja valvontajärjestelmien sähkötekniikka
  • elektroniikka
  • hydrauliikka
  • pneumatiikka
  • hitsaustekniikka ja metallityöt

Hallitset joustavan asiakaspalvelun etkä saa ihottumaa tietokonejärjestelmistä. Työtäsi tulisit tekemään sekä Honkajoen toimipisteellä että huoltoauton kanssa kentällä.

Englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja koulutamme sinut nykyaikaisimpiin järjestelmiin. Tässä työssä työkokemus alalta on välttämätön.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen juha.leivo@rentti.com

 

Haluatko meille töihin?

Haemme jatkuvasti ammattitaitoista ja innostunutta työvoimaa konealan eri työtehtäviin. Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen juha.leivo@rentti.com

Haluatko meille sopimushuoltajaksi?

Laajennamme huolto- ja varaosaverkostoaan ja etsimme yhteistyökumppaneiksi ammattitaitoisia ja luotettavia huoltoliikkeitä, joilta onnistuu jouhevasti raskaskoneiden huolto- ja varaosatyöt. Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen juha.leivo@rentti.com

Haluatko meille jälleenmyyjäksi?

Tarjoamme jälleenmyyntiä osaavalle ja motivoituneelle yhteistyökumppanille. Jälleenmyyjiä etsitään kaikille Rentin maahantuomille konemerkeille. Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen juha.leivo@rentti.com