Rekrytointi

Konevuokraamo Rentti, viralliselta nimeltään Tracwest Oy on maanrakennus- ja maatalouskoneiden maahantuontiin, myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Päämerkkejämme ovat maahantuomamme Case maanrakennuskoneet, McCloskey seulat, NC-Engineering työlaitteet ja Everdigm lisälaiteet. Toimintamme laajentuessa voimakkaasti, kehitämme jälkimarkkinointipalveluitamme ja etsimme lisää tekijöitä. Toimipisteemme sijaitsevat Honkajoella, Pirkkalassa sekä Vantaalla.

HAETAAN VARAOSAMYYJIÄ

Etsimme varaosamyyjiä Honkajoelle, Pirkkalaan ja Vantaalle. Varaosamyynnin päämerkkeinä ovat Case ja New Holland maanrakennuskoneet. Työtehtäviin kuuluu varaosa- ja tarvikemyynnin lisäksi varaston ylläpito, varaosien pakkaus ja lähetys sekä osien tilaus ja laskutus. Varaosamyyjä osallistuu myös lisälaitteiden ja konevuokrauksen myyntiin. Työssä edellytetään tietotekniikan tuntemusta ja englanninkielen taitoa. Aiempi työkokemus ja koulutus varaosamyynnistä ja maanrakennuskoneista suositeltavaa, mutta ei välttämätöntä.

HAETAAN ASENTAJIA

Haemme asentajia Honkajoelle ja Pirkkalaan. Tehtävään kuuluu monipuoliset uusien- ja käytettyjen maarakennuskoneiden varustelu-, korjaus ja huoltotyöt. Työtä on tarjolla nykyaikaisten maarakennus ja maatalouskoneiden parissa ja tehtävässä on mahdollisuus edetä ammattitaidon kehittyessä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja ammattitaitoisen työyhteisön kasvavassa kotimaisessa yrityksessä.

Työhakemukset 18.4.2019 mennessä sähköpostilla juha.leivo@rentti.com

Lisätietoja:  Juha Leivo, 050-3799992