Skip to content

Monta hyvää syytä valita Rentti-konevuokraus!

Kokeneen kanssa kaikki on kivempaa. Olemme vuokranneet monipuolista kalustoamme koko Suomeen jo yli 15 vuoden ajan ja uskallamme väittää olevamme alan todellisia ammattilaisia.

 RENTTI- konevuokraus tunnetaan uudenkarheista hyväkuntoisista koneistaan ja toimitusvarmuudestaan.

 Konemiehinä meille on kunnia-asia, että työt sujuvat, kun koneen kyljessä on RENTTI tarrat.

 Jos konevuokraus ei ole Sinulle vielä kovin tuttua, niin luepa alta muutama yksityiskohtaisempi fakta konevuokrauksen eduista!

Vuokrakone tasoittaa ruuhkahuippua!

Luonnonvara-alalla sää määrää pitkälle sesonkiajat. Kun keli on hyvä, koneita pitäisi olla mahdollisimman paljon, jotta työt saadaan tehtyä hyvän sään aikaan. Nämä sesonkiajat osuvat yleensä vain muutamalle kuukaudelle kesäkaudella eikä ole järkevää pitää suurta konekantaa toimettomana muuna aikana. Vuokraamalla lisäresursseja kesäkuukausiksi voidaan varmistaa työn sujuminen ja muina aikoina kone ei aiheuta kuluja. Esimerkkinä vuokratraktorin käyttö rehuntekoaikaan.

Helppo tapa kasvattaa liiketoimintaa.

Liiketoiminnan kasvattaminen on taitolaji. Miten kasvattaa liikevaihtoa niin, etteivät investointikulut karkaa käsistä? Konevuokraus on tähän mainio vaihtoehto, koska kulut on helposti laskettavissa eikä toiminnan alussa tarvitse tehdä isoa investointia, vaan rahaa säästyy muuhun. Esimerkkinä maarakentamisessa toisen kaivinkoneen hankinta. Työmaalla voidaankin tarvita isompaa tai pienempää konetta.

Keino kokeilla uutta työvaihetta tai konetta.

Työtavat muuttuvat ja kehittyvät koko ajan. Joskus kehitys on hyvästä, joskus se ei onnistu. Kokeiluvaiheet tulevat helposti kalliiksi. Uutta työtapaa tai konetta on helppo kokeilla vuokraamalla. Kuluja tulee vain vuokra-ajan verran ja kustannuksissa ei tule yllätyksiä. Esimerkkinä vaikka harjakone-pyöräkuormaajayhdistelmä tai seula.

Helpottaa kustannuslaskentaa.

Koneen vuokra on kuukausittainen kuluerä, joka pysyy vakiona. Tämä helpottaa kaikkea kustannuslaskentaa esim. tarjouksia tehdessä.

Vuokralaskun voi vähentää verotuksessa.

Koneen vuokralasku on verotuksessa suoraan vähennyskelpoinen erä.

Oikeanlaisen koneen saa juuri tarkoitukseen sopivalla varustelulla.

Työmaat ovat hyvin erilaisia. Vuokraamalla saadaan työmaalle juuri oikean kokoinen kone ja oikealla varustelulla. Esimerkkinä voidaan mainita sisätilojen betonilattian piikkaus.

Kone on huollettu ja vakuutettu.

Rentin vuokrakoneet ovat hyväkuntoisia, huollettuja ja vakuutettuja. Vakuutus kuuluu vuokrahintaan.

Määräaikaishuollot hoituvat ajallaan.

Vuokrahintaan kuuluvat määräaikaishuollot ja Rentin huoltoporukka pitää huolen, että ne tapahtuvat ajallaan.

 

Scroll To Top