Siirry sisältöön

KUVAA RENTTI-KONE JA VOITA!

Kuvauskilpailu

Osallistu ja voita 1000 euroa!

Bongaa Rentin maahantuoma tai vuokraama kone työmaalla ja nappaa siitä kuva, jolla voit osallistua Rentin kesäiseen valokuvakilpailuun! Palkitsemme parhaimman otoksen 1000 € voittosummalla ja lisäksi kymmenen muuta osallistujaa Case-lippiksillä. Lähetä kuva meille 30.6.2020 klo 16.00 mennessä, niin olet mukana kisassa!

Rentin vuokrakoneen tunnistat koneen pinnassa olevasta punamustasta vaakaraidasta ja Rentin logoista. Vuokrakoneiden lisäksi maahantuomme Case-maanrakennuskoneita, McCloskeyn seuloja, Everdigm-iskuvasaroita ja kouria sekä NC-traktorilavetteja. Jos siis näköpiiriisi osuu jokin näistä laitteista, voit ottaa kilpailukuvan myös niistä.

Lähetä korkearesoluutioinen kilpailukuva sähköpostitse osoitteeseen anne.hakala@rentti.com. Liitä mukaan osoitteesi ja puhelinnumerosi mahdollista palkintoa koskien. Muistathan aina kysyä luvan ennen kuvaamista, mikäli kuvassa näkyy koneen lisäksi myös henkilöitä.

Kilpailun säännöt:

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN
Kilpailu on kaikille avoin. Kilpailu alkaa 15.5.2020 ja päättyy 30.6.2020 klo 16. Kilpailun voitoista tiedotetaan Rentin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa 15.7.2020. Voittajiin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti.

KILPAILUKUVAT
Osallistujat lähettävät kuvansa sähköpostiosoitteeseen anne.hakala@rentti.com. Liitä kuviin mukaan osoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä mahdollista palkintoa koskien. Kuvan on oltava osallistujan itsensä ottama. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden hylätä kilpailuun osallistuminen, mikäli vaaditut tiedot ovat puutteellisia. Lähetetyt kuvat voidaan laittaa sanallisen kuvauksen kanssa Konevuoraamo Rentin web-sivuille ja sosiaalisen median sivuille.

TEKIJÄNOIKEUDET/IMMATERIAALIOIKEUDET
Osallistujalla on oltava tekijänoikeudet kuvaan. Osallistujalla säilyvät tekijänoikeudet kilpailuun lähettämiinsä kuviin.
Osallistujan lähetettyä kuvansa kilpailuun hänen katsotaan antaneen Konevuokraamo Rentille oikeuden käyttää kuvaa markkinointimateriaaleissaan ja kilpailun voittajien julkistamisessa. Muusta käytöstä sovitaan aina erikseen osallistujan kanssa.

PALKINTO
Ensimmäinen palkinto on 1000 euroa. Lisäksi arvotaan 10 kpl Case-lippiksiä kaikkien valokuvauskilpailuun osallistuneiden kesken. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai vaihtaa kilpailun palkintoja ja/tai muokata kilpailun sääntöjä tarpeen vaatiessa ilman etukäteisilmoitusta. Järjestäjä huolehtii palkintojen toimittamisesta voittajille.

TUOMAROINTI JA KILPAILUN TULOKSET
Konevuokraamo Rentin nimeämä raati valitsee voittajakuvan kaikkiin kilpailuun osallistuneiden kuvien joukosta. Muut palkinnot jaetaan arpomalla ne kaikkien osallistujien kesken.
Kuvat arvioidaan seuraavien kriteereiden pohjalta:
– Toiminnallisuus ja visuaalisuus
– Kilpailun teeman ilmentyminen kuvassa
– Omaperäisyys ja luovuus
Kilpailun tulokset julkaistaan sivulla www.rentti.com ja Rentin sosiaalisen median sivuilla. Voittajille ilmoitetaan tuloksista sähköpostitse.

SÄÄNTÖJEN HYVÄKSYMINEN
Lähettämällä kuvan kilpailuun osallistujan katsotaan hyväksyneen kilpailun säännöt ja katsovan ne itseään sitoviksi.
Järjestäjä harjoittaa asiaankuuluvaa huolellisuutta kuvien keräämisessä, valinnassa ja säilytyksessä, eikä sitä voida pitää vastuussa kuvien katoamisesta, varastamisesta tai tuhoutumisesta.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ
Konevuokraamo Rentti / Tracwest Oy

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Anne Hakala

Anne Hakala

Markkinointi ja viestintäanne.hakala@rentti.com

050 366 4665
Vieritä ylös