Siirry sisältöön

EVERDIGM LISÄLAITTEET NYT RENTISTÄ

Everdigm

Everdigm on iso korealainen monialakonserni, joka valmistaa maanrakennuskoneiden lisälaitteiden lisäksi mm. isoja betoniautoja ja torninostureita. Konsernin tuotteista Rentille valikoituivat iskuvasarat, pulveroijat ja kourat. Valikoima näissä tuotteissa on varsin kattava ja mm. iskuvasaroita on saatavissa 1.6 tn kaivukoneisiin sopivista aina 10 000 kg painaviin iskuvasaroihin saakka.

Everdigm on markkinajohtaja sektorillaan Koreassa. – Huomionarvoista on, että Everdigm valmistaa tuotteensa Koreassa, eikä Kiinassa, niin kuin moni muu tuote tänä päivänä. Mm. tämän ansiosta Everdigm-tuotteiden laatu on todella hyvä. Tämä laatu vakuutti meidät valitsemaan merkin valikoimiimme. Meillä on myös erittäin hyvät kokemukset vuosien ajalta Everdigm-tuotteista vuokrakäytössä, vakuuttaa Rentin toimitusjohtaja Juha Leivo.

Suomessa on käytössä jo nyt satoja Everdigm-laitteita, joita me luonnollisesti myös Rentti palvelee jälkimarkkinoinnin osalta. Everdigm on todella laadukas ja kilpailukykyinen tuote – myös hankintahinnaltaan. Kysy tarjous juuri sinun käyttötarkoitukseen sopivasta laitteesta.

Lataa Everdigmin englanninkielinen tuote-esite tästä.

Iskuvasarat

Everdigm  iskuvasaroita  on tarjolla 80 kg – 10 000 kg kokoluokissa.

Pulveroijat

Pulveroitsijoita on kiinteä sekä pyörittimellä varustettu. Mallit on 920 kg -3000 kg kokoluokissa.

Kourat

Materiaalikouria on viisi eri mallia 430 kg – 2400 kg kokoluokassa. Maksimi kouran aukenema on 1533 mm – 2285 mm

Kuljetuspalvelu - Kysy tarjous!

Tarjoamme edullisen kuljetuspalvelun koko Suomeen työmaalle kuin työmaalle!

Vieritä ylös