Skip to content

CASE Maanrakennus

Case Construction Equipment – maanrakennuskoneet suoraan maahantuojalta

Casen maanrakennuskoneilla on pitkä historia. Jerome Increase Case on perustettu vuonna jo 1842 Racinessa, Yhdysvalloissa. Casella on siis yli 175 vuotta ammattitaitoa ja kokemusta maarakennuskoneiden suunnittelusta, valmistamisesta, huollosta ja varustelusta. Casen koneet valmistetaan nykyisin Japanissa ja Italiassa, mistä ne tuodaan Rentille Suomeen.

Rentiltä löytyy kokemusta maarakentamisesta ja maarakennuskoneista yli 20 vuoden ajalta. Rentillä tiedetään hyvin, mitä maarakennuskoneilta vaaditaan erilaisissa työkohteissa ympäri suuren Suomenmaan, onhan olosuhteet melko erilaiset Pohjois- kuin Etelä-Suomessa.

Asiakas on tärkein niin Rentille kuin Casellekin. Siksi Casen koneet voidaan räätälöidä juuri omanlaisekseen kullekin asiakkaalle. Rentin ja Casen asiakastuki kulkee mukana koko koneen elinkaaren käsittäen huollot, mahdolliset korjaukset, varaosat sekä kun aika on, myös koneen vaihtamisen uuteen. Koska koneen historia tiedetään hyvin, sen jälleenmyyntiarvo säilyy parempana pidempään.

Valitsemalla Casen maarakennuskoneet saat hyvän ja tuottavan työkoneen joustavalla rahoituksella. Saat koneellesi säännöllisen ja luotettavan huollon sekä alkuperäiset varaosat. Lisäksi saat ammattitaitoista neuvontaa mihin tahansa koneeseen liittyvään asiaan.

CASE construction -kansainväliset kotisivut.

Casen maanrakennuskoneet

  • kaivinkoneet
  • pyöräkuormaajat
  • kaivurikuormaajat
  • tiehöylät
  • puskukoneet
  • liukuohjatut kuormaajat

Maanrakennuskoneet

Kuljetuspalvelu - Kysy tarjous!

Tarjoamme edullisen kuljetuspalvelun koko Suomeen työmaalle kuin työmaalle!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Teemu Hietaoja

Teemu Hietaoja

Huolto, tekninen tuki, myynti ja vuokrausteemu.hietaoja@rentti.com

050 410 1230
Scroll To Top