Haka Center Oy:stä CASE ja NC jälleenmyyjä Pohjois-Suomen alueelle

Case CX300D LC

Casen maahantuoja RENTTI ja HAKA CENTER OY Kempeleestä ovat solmineet 9.3.2018 jälleenmyyntisopimuksen CASE maarakennuskoneiden sekä NC koneiden myynnistä Pohjois-Suomen alueelle.  Myyntialueeseen kuuluvat Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi. Sopimus kattaa uudet Case ja NC koneet sekä varaosat.

Haka Centerillä on pitkät perinteet kaupankäynnistä Pohjois-Pohjanmaalla maatalouden ja urakoinnin parissa. Yhtiö on toiminut aiemmin Haka Traktori Oy:n nimellä ja viettää tänä vuonna 30.  juhlavuotta. ”Nimiuudistuksella halutaan viestiä siitä, että Haka Center Oy  palvelee nykyään kokonaisvaltaisesti  maatalouden sekä  maarakennuksen toimijoita”, linjaa Haka Centerin toimitusjohtaja Kalle Piirainen.

Haka Center Oy:llä on toimipisteet Ylivieskassa ja Kempeleessä, joista hoituu konemyynnin sekä varaosien kattavat palvelut Case ja NC koneisiin. Haka Center on satsannut jälkimarkkinointiin ja tunnetaan ammattitaitoisesta huoltopalvelustaan.  Nyt Haka Center tarjoaa huollot myös CASE ja NC koneisiin myyntialueellaan.

Yhteistyösopimuksella maahantuoja RENTTI vahvistaa asemiaan maarakennuskonemarkkinoilla ja pystyy palvelemaan entistä paremmin ja paikallisemmin CASE ja NC asiakkaitaan.

Lisätiedot:

Juha Leivo, RENTTI/Tracwest Oy  050-3799992  juha.leivo@rentti.com

Kalle Piirainen, HAKA CENTER OY  040-7791454 kalle.piirainen@hakacenter.fi