Etsimme konemyyjää Turun seudulle

Case maanrakennuskoneet

RENTTI on täyden palvelun koneliike. Meiltä löytyvät niin uutuudet, vaihdokit ja varaosat kuin tarvikkeet ja varusteetkin. Valikoimaamme kuuluvat Casen maanrakennuskoneet, McCloskeyn murskat ja seulat sekä NC Engineering tuotteet. Minkä myymme, myös huollamme.

ETSIMME KONEMYYJÄÄ TURUN SEUDULLE

Haemme joukkoomme myyntityötä pelkäämätöntä asiakaspalvelun ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä mielenkiintoa edustamiamme tuotteita kohtaan. Työtehtäviisi kuuluu tuotevalikoimiimme kuuluvien KONEIDEN MYYNTI, VUOKRAUS sekä VAIHTOKAUPPA niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitse.

Omaat perustason ATK- taidot, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja haluat aidosti kehittyä työssäsi. Aikaisempi kokemus konekaupasta/ ajoneuvokaupasta tai kaupallinen koulutus plussaa, tärkeintä kuitenkin oikeanlainen asenne. Lisäksi edellytämme sinulta ajokorttia.  Englannin ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn alan huippumerkkien parissa.

Olethan nopea, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi (CV) osoitteeseen juha.leivo@rentti.com

Lisätietoja puhelimitse Juha Leivo 050-3799992