Skip to content

Casen pyöräkuormaajat 60 vuotta!

Case 1021G

Juhlavuoden kunniaksi tarjouksia ja tapahtumia ympäri vuoden

Case pyöräkuormaajat täyttävät 60 vuotta. CASE Construction Equipment juhlii pyöräkuormaajatuotannon 60-vuotisjuhlaa monenlaisilla ​​tarjouksilla ja tapahtumilla ympäri vuoden.

Juhlavuoden tarjous Rentillä!

Tarjoamme CASE ProTech 4 vuoden takuun tämän vuoden aikana ostettuihin uusiin Case pyöräkuormaajiin sisältäen ilmaisen SiteWatch-paikanninjärjestelmän! Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

CASE Construction Equipment esitteli nelipyörävetoisen W9: n vuonna 1958 – nykyään yhtiö tarjoaa täyden valikoiman erikokoisia pyöräkuormaajia kaikenlaiseen maarakentamiseen.

CASE-pyöräkuormaajien nykyinen valikoima kehittyi W9: stä, joka oli ensimmäinen vuonna 1958 käyttöönotettu nelivetoinen pyöräkuormaaja. Nelivetoiset W10- ja W12-mallit sekä etuvetoinen W5 kuormaaja seurasivat pian. W-sarja kasvoi 1960- ja 1970-luvuilla, mukaan lukien vuonna 1968 käyttöönotettu 15-tonnin W26-pyöräkuormaaja. Se oli aikansa suurin pyöräkuormaaja noin 3 m³ kauhallaan. 3,6 m³ kauhalla varustettu W36 saapui vuonna 1977. W-sarjan kuormaajat varustettiin ohjaamolla, joka oli asennettu koneen etupuolelle.

Mallin 621 käyttöönotolla vuonna 1987 koko CASE-kuormaajalinja siirtyi 21-sarjaan, joka oli kestävämpi ja siinä oli moderni koneen takaosassa sijaitseva ohjaamo. 21-sarjan malleja kehitettiin uudenlaisella prosessilla, joka vaikutti koko yritykseen, kun se siirtyi 2000-luvulle. Suuret innovaatiot tuottavuudessa, huollettavuudessa ja käyttömukavuudessa jatkuivat uudelle vuosisadalle ja tämä tuotelinja edusti ensimmäisiä raskaita maansiirtokoneita SCR-päästötekniikan käyttöönottamiseksi F-sarjassa. 21-sarjaan lisättiin useita uusia malleja, mukaan lukien uusi kompakti pyöräkuormaaja.

Pyöräkuormaaja on tärkeä osa CASE-historiaa, sillä se sitoo yhteen  rakennus- ja maatalousteollisuuden, joita CASE on ylpeästi palvellut sukupolvien ajan.

CASE – G-sarjan uusimmat pyöräkuormaajat tarjoavat 141 – 347 hevosvoimaa ja kauhan kapasiteetit ovat 2,1 – 6,25 kuutiometriä. Lyhyessä ajassa niiden käyttöönoton jälkeen G-sarja on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien arvostetun Good Design ™ -palkinnon teollisuusluokassa Chicago Athenaeumista sekä useita tunnustuksia alan julkaisuissa.

Täysikokoista G-sarjan linjaa täydentää kompakti F-sarja, jossa on malleja 58-74 hevosvoimasta ja 0,92 – 1,3 kuutiometrin kauhoilla.

 

Scroll To Top